Blog Samuel Arderiu Cantautor Català.

Samuel Arderiu i La fundació Adis crean sinergies per fer un concert

El proper dia Diumenge 21 de maig a les 19 hores, en Samuel Arderiu i la fundació ADIS organitzaran un concert per lluitar per la inclusió social dels persones discapacitats.

Samuel Arderiu se sumen a la setmana de la poesia

Un recital amb poetes vinculats a l’Associació Cultural Univers Àgatha Autisme.

Samuel Arderiu a L’Escala

El cantautor català i trobador modern va pujar a L’escala per tocar amb la seva guitarra.

Primer Aniversari d`Inventari de Natura.

Inventari de natura és un àlbum que inclou 10 cançons inèdites composades per Samuel Arderiu.

Entrevista a Hora Nova, Figueres.

El passat 16 de març en cantautor català Samuel Arderiu ha estat entrevistat per Marta Arranz de Hora Nova.

Entrevista a Ràdio l’Escala, a l’Alt Empordà.

El passat 2 de març en cantautor català Samuel Arderiu ha estat entrevistat per Abel Font de Ràdio l’Escala, a l’Alt Empordà. Ha transmetre qui era i el que significava per a ell el seu projecte Inventari de Natura.

Un concert de covers d’antics èxits internacionals dels 70′/ 80’/ 90′ al pub l’Avalanche.

El passat 3 de març, Samuel Arderiu ha realitzat un concert a Puigcerdà, al pub de l’Avalanche, un nou concepte de cocteleria en les nits de la Cerdanya. Va ser un concert de covers d’antics èxits internacionals dels 70 ‘/ 80’ / 90 ‘.

Inventari de Natura a Fnac Arena Barcelona.

El passat dissabte 14 de gener Samuel Arderiu va tenir el plaer de tocar el seu àlbum Inventari de Natura a centre comercial Las Arenas Barcelona, a la sala del fòrum del Fnac Arenas.
El repertori de cançons van ser: Llàgrimes de mel, Algues, ones i curculles, Tu tries, La cuitat salvatge, Anhel, Sota un pi i per finalitzar, Sota el nivel del mar.

14 de gener a FNAC ARENAS

El concert del dia 14 de gener a FNAC Arenas, Samuel Arderiu farà gaudir els assistents convidant-los a reinventar-se i a regenerar-se amb cançons que evoquen un paisatge màgic i gratificant. Actuarà acompanyat del music Laly Rodriguez, guitarrista i compositor de gran experiència que ha col·laborat amb grups musicals i artistes tals com El sueño eterno i Lluís Llach . Recordar-vos que l’entrada és completament lliure.